top of page
  • Writer's pictureCarita Orlando

Sähköpöydät myytiin loppuun

Päivitetty: 6. helmik. 2021

Oli pakko myöntää, että kunnon pöytä on hankittava. Koska istuminen aiheutti tuskaa, päätin hankkia sähköpöydän. Huomasin kuitenkin melko pian, ettei kohtuuhintaista pientä sähköpöytää noin vain löytynytkään. Koko Suomi oli päättänyt hankkia sähköpöydän.


Kotimaisille pienille yrityksille myynninedistämiseksi asiakkaan toivomus: laittakaa hinnat ja toimitusajat esille. Kun selaa valikoimaa yhdentoista aikaan illalla selkä kipeänä, niin ostopäätöksen tekee melko pian kun sopiva löytyy. Käytin etsimiseen useita iltoja ja tunteja. Kävin muutamassa huonekalukaupassa ihan paikan päälläkin. Loppujen lopuksi Verkkokauppa.comista löytyi edullisin ja sopivin tuote nopealla toimituksella. Tein tilauksen illalla juuri ennen nukkumaan menoa ja kävin sen hakemassa noutovarastolta seuraavana aamuna.


Sisustin koko huoneen uusiksi ja nyt minulla on valtavan hieno työhuone - pukeutumishuone yhdistelmä. Joskus myöhemmin sitten pukeutumishuoneen tarina.Pöydän noutamisesta aiheutuneet kilometrit laitoin ajopäiväkirjaan. Kannattaa pitää ajopäiväkirjaa, sillä lyhyistäkin ajoista saattaa muodostua vuodessa merkittävä summa. Kilometrikorvaukset ovat yrittäjälle verovapaata tuloa ja yritykselle verovähennyskelpoinen meno.21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page