top of page
  • Writer's pictureCarita Orlando

Ravintolassa ruokailu on turvallista. Kokeile näitä Itä-Vantaan helmiä.

Korona-ajan rajoitukset alkavat koetella kestävyyttä. Rajoitusten seuraukset tulevat olemaan suuremmat kuin itse taudin. En väitä etteikö rajoituksia pidä olla, mutta nyt lyödään liian kovaa. Nuorten pahoinvointi näkyy jo selkeästi karmivalla tavalla. Tänään Hesari uutisoi vanhusten eristäytymisen seurauksista. Omaishoitajan aiheuttama väkivalta lähimmäiseen ihmiseen on uusi ilmiö, kun tukipalveluita ei ole ja sosiaaliset suhteet on katkolla. Muusikot ja muut kulttuurialan yrittäjät ja työntekijät huutavat apua talousahdinkoonsa. Yrittäjät sinnittelevät kasvavan velan ja pienen työttömyyskorvauksen turvin.


Rajoituksia on ollut jo niin pitkään, että nyt niiden on oltava erittäin tarkoin kohdistettuja ja oikea-aikaisia. Kokonaisia toimialoja ei voi sulkea. Yksi toimiala ei ole homogeeninen ryhmä. Pohjoismainen turvaverkko on hajonnut monen kohdalla. Terveyden- ja sairaanhoitokin pettää jo monessa kohtaa.


Jos sinulla on mahdollisuus ostaa ja kuluttaa, niin osta pienyrittäjiltä ja käytä palveluja.

Ravintolassa ruokailu on nautinto ja näin korona-aikanakin se on turvallista. Minä käyn ravintolassa useammin kuin budjettini sallisi, mutta se on sen arvoista. Olen laiska laittamaan ruokaa ja kun on laiska, niin taidotkaan ei kehity.


Tässä vakioravintolani, jotka sijaitsevat sijaitsevat 10 minuutin matkan päässä kotoa.Hyvää lounasruokaa ja vielä parempaa iltaruokaa. Tunnelmallinen ravintola, jossa on mukava istua pidempääkin. Tikkuraitin kunnostus toivottavasti kohentaa koko kävelykadun viihtyisyyttä. Kannatan muuten myös pyöräilyn sallimista Tikkuraitilla. Nykyisten suunnitelmien mukaan pyöräily siinä tullaan kieltämään.


Maukasta nepalilaista erinomaisella palvelulla. Rakennus, jossa ravintola sijaitsee olisi räjäyttämisen arvoinen. Tikkurilan keskustaan kuuluu korkeat rakennukset ja tehokas maankäyttö. Tuossakin kohtaa voisi olla korkea toimitalo ja kivijalassa pieniä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.


Niin laaja sushibuffet, että vatsa ei kestä. Dixi sai nimensä äänestyskilpailun tuloksena. Moni haukkuu koko rakennusta liian isoksi ja rumaksi. Minusta asemarakennus on Suomen toiseksi vilkkaimmaksi asemaksi oikein sopivan näköinen ja kokoinen. Ainoastaan parkkihallin ajoliuska on todella ruma. Kun sushinälkä iskee, niin kannattaa suunnata Hao Kingiin.


Maukkaita ja isoja annoksia italialiseen ja turkkilaiseen tyyliin. La Locanda ansaitsisi tyylikkäämmän ulkoasun. Olen vuosikausia asunut tämän ravintolan läheisyydessä, mutten on koskaan eksynyt sinne, koska ulkoasu on pettänyt. Kun La Locanda valittiin toistamiseen Vantaan toiseksi parhaaksi ravintolaksi, niin piti käydä kokeilemassa. Vantaalaiset eivät ole väärässä. Ravintola on sijoituksensa kisassa ansainnut, mutta rakennuksen voisi räjäyttää. Simonkallioon sopisi isompi ja kauniimpi kauppakeskus.


177 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Carita Orlando
Carita Orlando
Feb 14, 2021

Like
bottom of page