top of page
  • Writer's pictureCarita Orlando

Onko wifi lisävaruste?

Päivitetty: 5. tammik. 2021

Aurinko on kummallinen energialähde meille pohjoisen asukeille. Aikoinaan, kun meillä oli au pair Meksikosta, hän kovasti ihmetteli, kun siirtelimme puutarhatuoleja pihalla auringon mukaan. Minä taas ihmettelin, kun hän piti sälekaihtimet tiiviisti suljettuna koko päivän. Meksikossa aurinkoa oli liikaa ja meillä liian vähän.


Etätyöt pohjoisessa onnistuu mainiosti, kunhan osaa rytmittää päivän oikein. Lyhyt valoisa aika pitää ehdottomasti käyttää hyödyksi, joten päivällä on käytävä ulkoilemassa. Aurinko nousee vähän ennen kahtatoista ja laskee pian yhden jälkeen, valoisaa aikaa on siis reilun tunnin.

Eli aamulla ylös ja töitä. Sitten reippaalle kävelylle tai ladulle ja saunaan. Kyllä jaksaa taas tehdä töitä, kunnes on illallisen aika.


Yllättävää oli, että varaamastani hotellista ei löytynyt wifiä. Oletin, että se on vakiovaruste kaikissa suomalaisissa hotelleissa. Onneksi on puhelin ja liittymän voi jakaa.Nettiliittymä kotiin on yrittäjälle ja työntekijälle verovapaa etu. Yhteys voi olla moneen laitteeseen, tietokoneeseen tablettiin ja matkapuhelimeen. Yhteyden pitää olla työnantajan järjestämä ja maksama. Kanava- tai viihdepaketti ei ole verovapaa etu, vaikka se sisältäisi myös internet-yhteyden.

40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page