top of page
  • Writer's pictureCarita Orlando

Eihän tämä halpaa ole

Etätyöskentely hotelleissa ei ole halpaa puuhaa. Kyllähän nyt muutama yö tai pari viikkoa menee, mutta jos aikoo pidemmän ajan nauttia kauniista Suomesta, niin pitää olla lompakko kunnossa. Edes tasosta tinkimällä ei säästä isoja summia. Vanhan ja elähtäneen hotellihuoneen hinta on pieneen sviittiin verrattuna vain parikymmentä euroa vuorokaudessa.


On surullista katsoa hienoja matkakohteita, jotka ovat lähes tyhjillään. Moni hotelli matkan varrella on ollut kokonaan suljettu. Niissä, jotka ovat avoinna, korkeintaan muutamassa ikkunassa palaa valo ja ravintolat ovat lähes tyhjillään.


Lähes kaikki kulkevat maskit päällä, joten vastuullisesti matkustamalla pysyy koronakin aisoissa. Nähtäväksi jää kuinka moni hotelli ja ravintola kaatuu kevään aikana.Jos joutuu käyttämään maskia joukkoliikenteessä kodin ja työpaikan välisillä matkoilla, voi vähentää maskien kustannukset verotuksessa matkakuluna. Vähennyksen määrä on kaksi euroa/ pvä, sellaisilta päiviltä, jolloin matkustaa työpaikalleen 13.8.2020 jälkeisenä aikana. Maskeista voi tehdä myös tulonhankkimisvähennyksen, jos maskia pitää käyttää työssään. Molemmissa vähennyksissä omavastuu on 750 euroa.

57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page